HTML

AL

Nem zárkózunk el mereven a csöcsörészéstől, amikor annak helye és ideje van, avagy: bonbon-csokor-vacsora című igénytriász...

Hogyan írjak új bejegyzést?

Játékok

Látogatók

Jelenlévök száma:

Okosító

2009.05.14. 03:40 :: Kisangyal

Avagy hogyan szerkesszünk és publikáljunk új postot?

 

Íme egy kiokosító segítségképpen, de mindenkinek ajánlom a segítség.blog.hu-t olvasgatásra, ott vannak az igazi segítségek!

  1. Először is az AL blog jobb oldalán található "Egyéb" nevezetű oldaldobozában az admin nevű gombra kattintunk.
  2. Itt találhatóak a régebbi bejegyzések, de mi most újat írunk, ezért bal felül megkeressük az "Új bejegyzés" nevű gombot és rákattintunk. Ha ezt megtettük, megérkezünk a szerkesztőbe. 
  3. Itt szépen beírjuk a címet és bepötyögjük a mondanivalónkat a posztszerkesztőbe, tehetünk be képet, ágyazhatunk be videót, stb...
  4. Közben néha azért ne felejtsük el a jobb felül kukkoló "Ment" gombot megnyomni, illetve ha végeztünk a "Publikál" nevűt sem árt, hogy más is láthassa a remekművünket. :)

 

Itt egy pár link és videó segítségképpen: 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keblemre.blog.hu/api/trackback/id/tr631120550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása